Hair Extensions

Advies en verzorging Hairextensions

Na het inzetten, mag het haar 24 uur lang niet gewassen worden. De kans bestaat anders dat de extensions eruit glijden. Tevens voorkomt het onnodig haaruitaval.
Borstel het haar minimaal 2 maal per dag door.
Borstel het haar voor iedere wasbeurt goed door, begin bij de punten en werk zo geleidelijk naar de hoofdhuid toe.
Voor gegarandeerd mooi en zacht haar, wast/behandelt u het haar met de door ons aanbevolen producten. GH1 Shampoo, GH2 Conditioner en GH3 Mask (verkrijgbaar bij Haarmode Mischa). Was het haar altijd met het hoofd achterover gebogen, dus met de haarlengte mee en niet als een grote bos bovenop uw hoofd, dit voorkomt klitvorming.
Nadat u de haren heeft gewassen, met een handdoek de haren droogdeppen en niet wrijven. Zorg ervoor dat de bondingen niet lang nat blijven. Hierna dient u de haren met GH4 Silk (verkrijgbaar bij Haarmode Mischa), op handoekdroog en /of droog haar, te Behandelen. De GH verzorgingsprodukten geven uw haar weer vitaliteit, ontwarren het haar, bieden bescherming bij het stylen en herstellen beschadigd en droog haar.
Ga nooit met nat haar naar bed, de bondingen blijven dan te lang nat en kunnen er wit en vlokkerig uit gaan zien en uiteindelijk kunnen de extensions er dan uit glijden.
Producten die fruiten, oliën of zwavelhoudende stoffen bevatten, tasten de bondingen en de haren aan en dienen vermeden te worden.
Het haar nooit borstelen of kammen als het nat is.
De Extensions kunne gemiddeld 4 maanden in uw haar blijven. Na deze periode moeten ze verwijderd worden om beschadigingen aan het eigen haar te voorkomen. Het is normaal dat u gemiddeld 10% van de extensions gedurende deze periode verliest.
Wij adviseren een badmuts te gebruiken wanneer u gaat zwemmen. Chemicaliën en zout KUNNEN het haar aantasten en/of uitdrogen.
Bij bovenmatig haarverlies als gevolg van medicijngebruik (oa chemokuur en narcose) en overmatige stress, adviseren wij geen extensions/weft te plaatsen.
LET OP: permanenten en kleuren (max.3%) zijn mogelijk, maar zijn geheel voor eigen verantwoording en risico.

Garantie
Indien een materiaalfout mocht voorkomen als gevolg van normaal gebruik in overeenstemming met deze advies-en verzorgingslijst, zal het product vervangen worden. Elke vorm van garantie vervalt indien de advies- en verzorgingslijst niet is nageleefd (tevens vervalt alle garantie wanneer niet met onze verzorgingsproducten is gewerkt).
Deze garantie geldt alleen voor de koper en kan niet worden overgedragen aan derden. Garantie tot 4 maanden na aankoop alléén i.c.m. gebruik van GH verzorgingsproducten.

Voor tarieven kijk op Tarieven Extensions