KIS Technologie

KIS Technologie

Elke kapper weet: hoe beter de conditie van het haar, hoe mooier het eindresultaat. Daarom werkt KIS van binnenuit.
Bij de ontwikkeling van deze lijn had Kappers een duidelijk doel voor ogen: maximaal haarherstel. Maar dan wel met een minimum aan verzwarende cosmetische laagjes. En voor een minimale prijs. Het resultaat is een revolutionaire lijn voor verzorging, styling, kleuring én omvorming. Met een ongekende kracht: het Keratin Infusion System, kortweg KIS. Deze formule herstelt de innerlijke balans van het haar en creëert zo de perfecte basis voor elke behandeling. Zeker omdat alle producten van KIS, van shampoo tot haarkleuring, hiermee zijn verrijkt.

Over beschadiging en reparatie

Menselijk haar is opgebouwd uit drie bestanddelen: keratine, mineralen en vocht. Onderzoek heeft aangetoond, dat daar waar keratine uit het haar verdwenen is, vocht zich nestelt. Hierdoor wordt het haar niet alleen zwaarder, maar ook zwakker. Het haar verliest elasticiteit, veerkracht en volume, is breekbaar en splijt gemakkelijk. Een goed voorbeeld hiervan is geblondeerd haar. Als gevolg van het chemische proces van blonderen, zijn aan het haar niet alleen pigmenten onttrokken, maar is ook keratine verdwenen. Hierdoor is het haar beschadigd. Vocht vult automatisch deze ‘lege’ plekken in het haar op. Hoewel het haar dus feitelijk is volgezogen met vocht, voelt het toch droog aan. Dit gevoel komt doordat de buitenste laag van het haar beschadigd is.

Reparatie

Bij beschadigd haar is het evenwicht tussen proteïnen en vocht in het haar verstoord. De enige manier om beschadigd haar te repareren en de vochtbalans te herstellen, is door precies dát materiaal toe te voegen als waaruit de haar is opgebouwd; haarkeratine. De aan het haar toegevoegde keratine vult de poreuze plekken in het haar op. Zonder de toevoeging van keratine, is daadwerkelijk herstel van het haar dus feitelijk onmogelijk. Door toevoeging van keratine wordt het haar sterker en krijgt het meer veerkracht en elasticiteit, waardoor het haar weer volume krijgt.

KIS: Dé oplossing voor beschadigd haar

Producten van KIS zijn stuk voor stuk verrijkt met het revolutionaire Keratin Infusion System. Dit systeem bevat naast keratine, gelijk aan menselijk haar, botanische kruidenextracten die rijk zijn aan vocht. Door deze speciale formule is KIS in staat de natuurlijke hoeveelheid keratine – en daarmee het natuurlijke vochtgehalte – in het haar te herstellen.

Door het lage moleculaire gewicht dringt de keratine diep door in het haar en herstelt het. Hierdoor is het haar weer bestand tegen schadelijke invloeden zoals: zonlicht, vervuiling, wassen en stylen. Het herstelde haar biedt bovendien een uitstekende basis om chemische processen zoals permanenten en kleuren goed te kunnen doorstaan. Kleurpigmenten hechten zich nu eenmaal beter op gezond haar en dekken beter, zodat de kleur langer mooi blijft. Permanenten krijgen op gezond haar meer elasticiteit en veerkracht. KIS is daardoor dé garantie voor mooi, sterk én glanzend, tot in de puntjes verzorgd haar!

Keep It Superb – KIS!