Diensten Kapster

Knippen

Iedereen kan bij ons terecht,of je nu jong of oud, man of vrouw bent.

Verven

Alle tinten zijn mogelijk, of het nu natuurlijke, contrastrijke, extreme kleuren zijn, of zelfs highlights. Alles is mogelijk, we komen er samen wel uit!

Föhnen, blowen of opsteken

Heb je een feestje en wil je eens iets anders met je haren doen, wij maken het voor je!

Wimpers en wenkbrauwen verven

Ben je niet tevreden met de kleur van je wimpers of wenkbrauwen, bij ons is het mogelijk om hier iets aan te doen! Bel of mail en het wordt opgelost voor je!

Epileren van de wenkbrauwen

Je wenkbrauwen in goede vorm brengen kan veel goed doen voor je gezicht. Het brengt  extra aandacht naar je ogen, geeft je gezicht een open uitdrukking en maakt je jonger.

Extensions

Wil je langer of dikker haar? Zie voor informatie Hair Extensions

Trouwen

Je kent het wel: je doet extra je best op je kapsel, je haar zit perfect en je bent er superblij mee! Maar zodra je een voet buiten de deur zet, gaat een windvlaag met je haar aan de haal en kun je weer opnieuw beginnen. Dit wil je natuurlijk niet hebben op je trouwdag. Neem contact met ons op en we maken een bruidskapsel voor deze onvergetelijke dag! Uiteraard maken we eerst een proefkapsel om uit te zoeken wat het beste bij je past. Combineer dit met een bruidsmake-up en je bent helemaal klaar voor de grote dag!