1922 by J.M. Keune

De productlijn voor de man

Dit is het verhaal van een man en zijn zonen.

Een verhaal over lef, succes en drie generaties.

Het begon allemaal in 1922 toen een jonge apotheker genaamd Jan Keune in Amsterdam een innovatieve formule voor permanentvloeistoffen ontwikkelde. Hiermee werd zijn onderneming de eerste Europese fabrikant van dit specifieke product. Tegenwoordig wordt Jan Keunes gelijknamige merk, Keune Haircosmetics, gebruikt door honderdduizenden barbiers en stylisten in meer dan 70 landen.

Een assortiment dat is gebouwd op ….

Nederlands vakmanschap

Een zorgvuldig samengestelde haarverzorgingslijn voor mannen die de basis vormt voor de knip- en scheerservices van jouw salon. In Nederland bedacht en ontwikkeld onder één dak voor optimale kwaliteitscontrole.

Apothekersverleden

Gebouwd op dromen en een rijke geschiedenis. We zullen nooit vergeten waar we vandaan komen. 1922 by J.M. Keune is een eerbetoon aan onze oprichter, een apotheker met lef uit Amsterdam.

Ingrediënten die werken

Onze wetenschappers hebben zich ingezet om te garanderen dat onze producten echt doen wat ze horen te doen: het beste in jouw haar naar boven halen. De producten zijn verrijkt met creatine en hennep.

 

 • Haircare
  • Reinigende en verzorgende productlijnWe beginnen met het belangrijkste: schoon en gezond haar. 1922 by J.M. Keune-haarverzorgingsproducten zijn de nieuwe reinigende en verzorgende essentials die een onmisbaar onderdeel uitmaken van jouw unieke verzorgingsroutine. Ze zijn ontwikkeld om samen haar en hoofdhuid in topconditie te brengen voordat je begint met knippen, kleuren of stylen.
 • Grooming
  • Verzorgende essentialsOf je nu gaat voor een gladgeschoren look of een volle baard, 1922 by J.M. Keune biedt oplossingen die het beste in haar en huid van je klant naar boven halen.
 • Styling
  • StylingproductenNa een perfecte knipbehandeling is het de beurt aan onze ongecompliceerde styling- en restylingproducten, speciaal ontwikkeld om het kapsel te stylen en te accentueren.
 • Color
  • KleurbehoudMaak kennis met onze slimme kleurproducten. Hiermee is kleuren een fluitje van een cent, na vijf minuten inwerken ben je alweer klaar. De kleuren variëren van donkerbruin tot middenblond. Het eindresultaat is een makkelijk te onderhouden, natuurlijke camouflage. Het assortiment bevat een speciale, perfect samengestelde kleuractivator.