Care

Stralend en gezond haar binnen handbereik

Jij bent uniek – net als je haar … en je haaruitdagingen. Of het nu om dof, pluizig, beschadigd of gekleurd haar gaat, je pakt het altijd aan bij de wortel – letterlijk. Gezond haar begint namelijk bij een gezonde hoofdhuid.

De Keune Care-productlijn bevat hoogwaardige haarverzorgingsproducten verrijkt met essentiële mineralen die de hoofdhuid en het haar voeden. Wat kun je ermee bereiken? Prachtig, stralend haar dat gezond is van binnenuit.

Essential Mineral Complex

Dit maakt onze Care-productlijn zo effectief: ons Essential Mineral Complex, waarvan is bewezen dat het de gezondheid van je hoofdhuid en haar verbetert. Het is ontwikkeld volgens kwalitatieve wetenschappelijke methoden en beginselen. Alleen het beste is ten slotte goed genoeg voor jouw haar.

Het complex bestaat uit vijf verschillende mineralen die samen het haar en de hoofdhuid behandelen en voeden voor ongekende resultaten.

Zink: is een antioxidant dat de ontwikkeling van nieuwe cellen stimuleert.

Koper: zorgt voor de vorming van zwavelbruggen, belangrijk voor het haargroeiproces.

Silicium: speelt een belangrijke rol bij de opbouw van collageen en bindweefsel, waar het haar uit bestaat.

Ijzer: is essentieel voor het vormen van proteïen en werkt als drager van zuurstof, dat de hoofdhuid stimuleert voor prachtig glanzend haar.

Magnesium: ondersteunt de energieproductie en zorgt voor een evenwichtig mineralenbestand.

Wetenschappelijk fundament

Elk Care-product is geworteld in ons wetenschappelijk fundament – al sinds 1922 streven we naar het gezondst en mooist mogelijk haar.

Ons professionele, verzorgende behandelingsprogramma voor gezond haar is zeer uitgebreid en gebaseerd op een wetenschappelijke aanpak. Elk haarprobleem kan het beste bij de wortel worden aangepakt – letterlijk. Al lang geleden ontdekten we dat een gezonde hoofdhuid essentieel is voor gezond haar. Daarom zijn Care-producten verrijkt met actieve ingrediënten die de hoofdhuid kalmeren en elke haar intensief verzorgen.

De juiste behandeling

Ga naar je favoriete Keune-salon voor een professioneel Care-advies. Je kapper analyseert de conditie van je haar, luistert naar je behoeften en stelt een Care-behandeling op maat voor jou samen. Heb je meer dan één haar- of hoofdhuiduitdaging? Maak je geen zorgen. Combineer verschillende Care-producten voor een behandeling die even uniek is als je haar.

Het haar en de hoofdhuid kunnen maar een kleine hoeveelheid mineralen per keer opnemen. Laat je daarom niet ontmoedigen als je niet meteen resultaat ziet! Hou vast aan je behandelingen en wees gerust, want je geduld zal worden beloond met prachtig, gezond haar.

Gebundelde krachten

Keune Car biedt langdurige resultaten. De producten versterken elkaar. Combineer ze daarom voor een perfect resultaat. Welke Care-behandeling je ook volgt, met deze vier stappen heb je gezond haar binnen handbereik.

  1. Advies. Maak een afspraak bij je favoriete salon voor professioneel haar- en hoofdhuidadvies.
  2. Reiniging. Reinig het haar mild ter voorbereiding op de verzorging.
  3. Verzorging. Voed het haar intensief en breng de hoofdhuid weer in balans.
  4. Aanvulling. Style het haar met producten die verrijkt zijn met verzorgende ingrediënten.

De productlijn