Blend

Keune Blend (Nu bij ons te verkrijgen!)

Daar is-ie dan, volledig vernieuwd: Blend.

In 2006 introduceerde Keune Blend: een frisse, nieuwe stylinglijn voor jonge wereldburgers. Tien jaar later presenteren we met trots de volledig vernieuwde en verbeterde Blend.

Totale Transformatie

Even eerlijk: dit is 2016, en de Blend-look en –feel was een beetje 2000-and-late.Tijd dus voor een make-over. De lijn is van top tot teen vernieuwd, van de verpakkingen tot de formules. Het ontwerp van de potjes, aerosols en flesjes is geïnspireerd door industrieel design, strakke, cleane lijnen en krachtige typografie. De producten hebben stuk voor stuk een stoer, modern uiterlijk en zullen fantastisch staan in je salon (of badkamer!). Natuurlijk zijn bekende en beminde Blend-producten als Sea Salt Spray, Clay, De-Frizz en meer blijvertjes. Ondertussen hebben we de formules van Refreshing Spray en Volume Powder verbeterd voor nog sterkere resultaten. En hier zijn we echt enthousiast over: de gloednieuwe Prep Spray, Gloss Spray en Fiber Wax. Ze zijn een genot om mee te werken – trust.

Haar op jou manier
Individualiteit is iets om te vieren. Daarom is de vernieuwde Blend-lijn ontworpen om je persoonlijkheid te onderstrepen, waar je ook vandaan komt of heengaat. Haar is bedoeld om mee te spelen, om nieuwe dingen mee te proberen en waarmee je een shape of stijl creëert voor ieder gevoel, gelegenheid of gebeurtenis. En dat doe je met Blend; het is top-shelf mixology voor happening haar. Strijk het glad, gooi het omhoog, laat het alle kanten op steken – hoe je het ook draagt, doe het op jouw manier. Ontworpen voor de moderne muze, stijlchameleon en vrije geest is er een perfect passende blend voor iedereen. Dus grijp twee, drie, vier, zoveel Blend-producten als je wil om een hele nieuwe look uit te vinden. Want soms is more gewoon more.

Bekijk de video

Mash up you hair

Jij bent uniek. Met Blend kun je dat altijd laten zien, waar je ook vandaan komt en waar je ook heengaat. Be inspired en laat je creativiteit de vrije loop.

My Style is me

Gooi het door elkaar, kneed het, style het naar eigen inzicht. Verander je haar wanneer je wilt en creëer de look die bij je stemming past. Gebruik je creativiteit – laat zien wie je bent.

Het Blend assortiment

Keune Blend biedt een ultieme mix van producten voor elk moment. Maak het glad, crunch het, draai het, maak een kuif – kies je eigen style. Ontwikkeld voor de moderne kunstenaar, de stijlartiest en de vrije geest – er is een blend voor iedereen.