Bond Fusion

Nu ook bij ons: Bond Fusion.

Keune introduceert Bond Fusion

Wie houdt er niet van gezond en prachtig verzorgd gekleurd haar? Bond Fusion’s unieke systeem van gecombineerde proteïnen verbindt en versterkt de interne structuur van je haar.

Profiteer van sterker en gezonder haar!

Een behandeling met Bond Fusion bij je kleuring maakt je haar gegarandeerd twee keer zo sterk.

Langdurige verzorging

Het is belangrijk om je haar gezond en sterk te houden met Bond Recharger. Verkrijgbaar bij je Keune-kapper, om je Bond Fusion-behandeling gemakkelijk thuis te onderhouden.

Verwen jezelf

Kun jij maar niet genoeg van kleur krijgen? Heeft je gekleurde haar behoefte aan extra liefde en verzorging? Vraag je kapper vandaag nog om een kleurbehandeling met Bond Fusion.

Bekijk de video

Hoe werkt Bond Fusion?

De actieve ingrediënten in Bond Fusion zijn specifiek samengesteld om de vochtbalans van het haar te herstellen tot een vergelijkbaar niveau van natuurlijk haar zonder stapeling. Het haar voelt licht en luchtig aan, zelfs na meerdere wasbeurten.

Bond Fusion bevat geen sulfaten of parabenen.

Bond Fusion werkt in 3 fases.

• Phase 1:  Bond builder

• Polymeren en proteïnen identiek aan die van nature in het haar zitten, creëren nieuwe bindingen en beschermen de innerlijke structuur van het haar. Dit resulteert in sterker, meer geconditioneerd haar. Dit kan aan het kleur- of blondeermengsel toegevoegd worden.

• Phase 2: Bond enchancer

• Deze diep voedende, herstellende behandeling versterkt de nieuw gevormde bindingen in het haar door een seal te creëren, voor dat langdurende conditionerende effect.

• Phase 3: Bond recharger

• Deze voedende, herstellende recharging treatment is speciaal ontworpen voor thuisgebruik. Het verlengt het effect van de Bond Fusion-behandeling. Breng het eens per week aan.

 

Ook zeer geschikt als anti-damage behandeling. 

Denk aan beschadigd haar na een omvorming of kleurbehandeling of na die heerlijk zonvakantie!!!!

Dan kan je haar wel wat extra aandacht gebruiken