Bond Fusion is er

Color without compromise. Bond Fusion is er. 

Bond_Fusion
Daar is het dan: Bond Fusion! Met dit gloednieuwe revolutionaire systeem bied je klanten een premium salonbehandeling waarmee ze lighter and brighter kunnen gaan, zonder dat de integriteit van het haar wordt aangetast.

Hoe werkt het? 

Normaal gesproken breken chemische behandelingen zoals kleuren of omvormen de zwavelbruggen in het haar af. En laten die bindingen nu juist essentieel zijn voor gezonde, mooie lokken. Bond Fusion steekt voor die afbraak een stokje. Dit systeem repareert en reconstrueert gebroken bindingen en creëert zelfs nieuwe. Daarnaast beschermt het de innerlijke structuur van iedere haar. Dat betekent dat salonprofessionals iedere haarsoort naar iedere kleursoort kunnen transformeren (ja, zelfs witblond!), terwijl het haar sterk en geconditioneerd blijft. En, ook niet onbelangrijk, Bond Fusion is te gebruiken op alle haartypen: Europees, Aziatisch, Afrikaans, thermisch behandeld, gekleurd en natuurlijk haar.

Hoe werkt Bond Fusion?

De actieve ingrediënten in Bond Fusion zijn specifiek samengesteld om de vochtbalans van het haar te herstellen tot een vergelijkbaar niveau van natuurlijk haar zonder stapeling. Het haar voelt licht en luchtig aan, zelfs na meerdere wasbeurten.

Bond Fusion bevat geen sulfaten of parabenen.

Bond Fusion werkt in 3 fases.

• Fase 1:  Bond builder

• Polymeren en proteïnen identiek aan die van nature in het haar zitten, creëren nieuwe bindingen en beschermen de innerlijke structuur van het haar. Dit resulteert in sterker, meer geconditioneerd haar. Dit kan aan het kleur- of blondeermengsel toegevoegd worden.

• Fase 2: Bond enchancer

• Deze diep voedende, herstellende behandeling versterkt de nieuw gevormde bindingen in het haar door een seal te creëren, voor dat langdurende conditionerende effect.

• Fase 3: Bond recharger

• Deze voedende, herstellende recharging treatment is speciaal ontworpen voor thuisgebruik. Het verlengt het effect van de Bond Fusion-behandeling. Breng het eens per week aan.

Ook zeer geschikt als anti-damage behandeling.  

Denk aan beschadigd haar na een omvorming of kleurbehandeling of na die heerlijk zonvakantie!!!!

Dan kan je haar wel wat extra aandacht gebruiken

Reacties zijn gesloten.